Zo zijn we

Talloze villa's, herenhuizen, kerkgebouwen, buitenplaatsen, molens, theekoepeltjes en andere monumentale objecten zijn de afgelopen decennia door Verwoerd gerestaureerd. Ze veranderden niet zelden van vervallen gebouwen in ware pronkstukken. Vergane glorie werd sprekende nostalgie.

Het geheim? De expertise, zorg en toewijding van de erkende restaurateur Verwoerd. De verzamelnaam voor een hecht team van meer dan veertig vakmensen. Bouwkundig specialisten, adviseurs, ambachtelijke timmerlieden, tekenaars, werkvoorbereiders en projectleiders. Ze bewaren een schat aan kennis, overgedragen van generatie op generatie en dagelijks verrijkt door nieuwe ervaringen.

Bij Verwoerd delen we uw passie voor klassieke architectuur en bouwkundig erfgoed. We hˇuden van oude gebouwen met hun verborgen geheimen, rijke geschiedenis, inspirerende bewoners en ongeŰvenaarde sfeer. We bewonderen de romantiek van een - soms onbekend - ver verleden. Net als u.

In deze ambiance creŰren we samen met u een duurzame, fascinerende omgeving. Een omgeving om te wonen en/of te werken. Met behoud van het oude Ún oog voor modern comfort. We betrekken daarin zelfs de fiscale, financierings- en subsidiemogelijkheden. Zo breed is onze expertise en zo compleet is onze oplossing.

We zijn benieuwd naar ˙w uitdaging.